Over Leanne

Coaching is

jezelf beter leren kennen

Iets wat ik zelf ook te doen had. Met een achtergrond in marketing, heb ik verschillende organisaties van dichtbij mogen ervaren. In de meest uitdagende rollen kon ik veel van mezelf kwijt, maar miste ik iets waarvan ik lang niet kon duiden wat dat precies was. Ik begon vol overgave, maar verloor mezelf al snel in de dynamiek van de rol. Ik kreeg steeds meer zicht op wat ik zelf nodig had om succesvol te zijn en dingen voor elkaar te krijgen. Hard werken kon ik, veelzijdig was ik, maar de vraag was hoe ik zelf mijn wilde bijdrage leveren.

Leanne

Ik kreeg er energie van om met mensen te werken, mij bezig te houden met de grote lijnen, ontwikkeling en talent. Maar om het echte gesprek te voeren, moest ik mezelf meer op de zijlijn plaatsen. Niet meer vanuit de organisatie, belangen en alle details, maar objectief en op afstand om zo echt van waarde te kunnen zijn.

Ik herken snel talenten en kwaliteiten en krijg er energie van mensen bij elkaar te brengen. Ik voer graag het echte gesprek, zonder oordeel, maar vanuit nieuwsgierigheid en oprechte aandacht. Ik ben pragmatisch, nuchter en verbindend en ik wil coaching niet complexer maken, maar juist versimpelen. Jouw vraag verhelderen, zodat je zelf verder kan en stappen kan blijven zetten naar het voor jou gewenste doel.

Helderheid& Inzicht
Verdiepend& Nuchter
Richting& Regie
Groei& Ontwikkeling

European Individual Accreditation (EIA) is een Europees kwaliteitskeurmerk voor beroepscoaches, uitgegeven door de European Mentoring and Coaching Council. Met EIA-certificering toon je aan dat je als coach voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

Binnenkort kennismaken?

  Locaties

  Epe – Zwolle – Deventer – Amsterdam

  e-mail

  mail@leannekoele.nl

  Copyright 2022. With ♡ door awe-some!

  Ik ben als coach aangesloten en gecertificeerd als senior coach bij NOBCO (Nederlandse Orde van beroepscoaches) en onderdeel van Coachfinder, het grootste coachingsplatform van Nederland (initiatief van Psychologie Magazine).