Meer helderheid

en richting

Wanneer je weet waar je voor staat en wat je nodig hebt, kan je makkelijk(er) richting blijven geven, bepalen wat je zelf te doen hebt en hoe je bij wil dragen. Wanneer je dit weet, dan is het altijd zinvol.

Duurzame

veranderingen

Door te weten wat je bij wilt dragen, kan je altijd bijsturen & opnieuw koers bepalen.  Een continu proces van oriënteren, koers bepalen en richting geven. Oftewel, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Coachen is jezelf beter leren kennen, weten wie je bent..

& mag zijn

'Wie sturen kan, zeilt bij elke wind'

Wanneer je weet waar je voor staat, kan je makkelijker richting blijven geven en bepalen wat je te doen hebt. Iets waar ik in geloof en op vertrouw. Ik ben nieuwsgierig naar wat iemand beweegt en geloof dat bewustzijn en verantwoordelijkheid, altijd een eerste stap zijn naar verandering. Weg van de automatische piloot en ruimte creëren om stil te staan bij wie je bent.

Leanne
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
/

Koers bepalen

en houden

Persoonlijke ontwikkeling is een proces en iets waar je zelf richting aan kan en mag geven.
Het gaat om jezelf steeds beter leren kennen, waardoor je steeds meer de ruimte creëert om keuzes te maken op wat jij belangrijk vindt, bij wil dragen of nodig hebt. Duurzame verandering door het vergroten van zelfinzicht, om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten en het leven te leven dat jij wilt leven. Met alles wat daarbij komt kijken. We hebben geen invloed op wat we tegenkomen, maar wel op hoe we er mee omgaan. Het kennen van je patronen, je waarden en talenten, geeft de ruimte om zelf te blijven sturen.